Uslovi korišćenja

Internet ogledalo d.o.o. / Turizmarium
Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela Turizmarium portala i svih njegovih delova (u nastavku samo Turizmarium), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su kontinuiranim korišćenjem Turizmarium portala, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Turizmarium portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja svojih partnera i linkova na spoljne stranice.

Turizmarium sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje Turizmarium portala koristite na vlastitu odgovornost i Internet ogledalo d.o.o. kao pokretač i vlasnik Turizmarium portala se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup Turizmariumu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Turizmarium polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i video materijale, baze podataka). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Turizmarium portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Turizmarium, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Za pravo korišćenja i prenošenje delova sadržaja Turizmarium portala morate zatražiti pismenu dozvolu na info@turizmarium.ogledalo.rs

Ukoliko smatrate da je Turizmarium povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Turizmarium sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Turizmarium linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Turizmarium može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala – podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Turizmarium koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio svojim korisnicima.

Turizmarium se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće prodavati, niti distribuirati.

Turizmarium se obavezuje da će čuvati privatnost svojih korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila Turizmarium portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.